Trött

Nu har jag haft två dagar som gått i ett. Igår var det dags för ett frisörbesök, det tog 4 h (?), jag skulle göra slingor och klippa mig.. Jag blev inte nöjd med slingningen eftersom det såg ojämnt ut så hon fick göra om det.. + att hon var elev så av den anledningen tog det lite längre tid än vanligt..
Ja jag blev väl inte jättenöjd med varken klippningen eller slingningen.. surt!

Sen handlade jag och tränade (kondition och styrka). På kvällen lagade jag mat åt mig och Tobbe.. Potatisgratäng och fylld fläskfilé samt efterrätt.. Jag jobbar ju i helgen så jag tänkte vi skulle ha lite lillördag igår..
sen såg vi på inception,,!

Idag har jag vart på personalmöte, satt schema för några veckor framöver samt tagit 2 veckors semester i sommar.. Sen var jag och träna, det blev kondition och styrka idag igen.. Det var mindre folk idag, vilket var skönt så kunde man gå runt i lugn och ro och kolla på var alla maskiner står..

Sen har jag diskat och fixat vår återvinning, tvättat.. Så nu är jag lite trött.. Imorgon skall jag sova så länge jag kan på sista lediga dagen och sen träna vid 12.. sen är det öppet...Skönt!


Malin

Haha


En bild säger mer än tusen ord. Jag googlade på Stureplan (av någon oklar anledning?) och fick fram denna bild.
Jaa, vad ska man säga..


Malin

lite snygga bilder jag tog i förmiddags..










Malin

Helg

Nu är det helg.. Skönt! Jobbade min 40 h vecka på tre dgr i följd, så lite mör var man igår..
Var iaf en bra dag igår, vi skulle gå på stan lite tänkte vi för vattnet var avstängt i hennes lägenhet... Så gick vi in på flash (har aldrig varit inne i den butiken innan), vi var båda skeptiska när vi gick in. Men sen kom vi till rea avdelningen så då blev vi som galan, det var halva reapriset så jag fyndade 4 koftor och en tröja för egentligen inga pengar.. Så nöjd.. Så det är dit man ska gå när det är rea, man får ju leta lite för det är ju mkt tråkiga kläder där med, men det är det värt.

Idag ska jag till Tranemo och kolla på älsks match, hoppas de vinner, och pussa på snutten lite (har ju inte setts sen i måndags) sen sticker jag direkt till Elin i gbg och hälsar på.. Ska bli kul att träffa henne.. var ju några månaders sen!

Imorgon ska jag röja i min garderob tänkte jag.. Hoppas att jag ser till att vara hård mot mig själv och rensar ordentligt!

Nähä..måste dra...


Malin

Tisdag

Vad fint väder det är ute idag! Känns lite som vår :)..

Jag ska väl snart göra mig i ordning och åka och reklamera min mixer samt hämta gratis katt/hundmat samt kattsand som jag fått..  Ska även försöka komma ihåg stt köpa frimärken så att jag kan skicka iväg mitt brev till LU för att få mitt examensbevis.

Igår möblerade jag om här hemma.. passade på när inte Tobbe är hemma ;).. nä men jag blev så trött på hur det var så tänkte att jag skulle testa.. Jobbigt var det, men jag tyckte det blev bra... Får se vad T säger nästa vecka, men än så länge är han anti! :)

Nähä, göra sig i ordning och ta sig ut innan alla slutar är nog en bra idé..


Malin,

När jag blir stor..

vill jag ha ett hus i ”New England” stil.. med vit liggande panel, svart dubbeldörr, svarta detaljer, spröjsade fönster, amerikansk veranda (en som är ”inbyggd” med tak), panelklädda väggar, öppen spis, gärna ett sovrum där man har ingång till ett walk in closet och badrummet, inomhus ska det vara vitt och marint. Självklart en bastu med men det hör ju inte till stilen men det är ett måste… Så snyggt!!

Inte riktigt "new england" stil men snyggt ändå.



Snygg veranda/ingång..



Såhär.. fast kanske inte så flådigt ;)



Svarta detaljer..



Malin

 








Åh, semester

Tobbs har börjat kolla på resor nu.. Han vill att vi ska åka till thailand i slutet av april i 2 veckor.. det vore underbart! Men jag tror inte jag kan få ledigt från jobbet i 2 veckor med så kort varsel...
Så jag vill helst inte tänka för mkt på thai för då blir man ju bara besviken när det inte går.

Sen är ju frågan hur man annars ska göra.. jag tror jag får 3 veckor semester.. så hur ska man ta de?
Vi vill ju ut och resa innan sommaren.. så 1 v i maj någonstans borde jag kunna få ledigt eller åtminstonde fixa så att jag inte jobbar och sen kunna vara ledig 2 v efter midsommar någon gång..

Ja ja vi får se..

Nu ska jag väl försöka ta och göra ngt här hemma.. Hänga upp tvätten t.ex. och göra rent och fixa badrumsskåpet som T fixade i ordning igår <3...

Sen kanske jag ska åka till Länghem ikväll medans T tränar.. men har inte bestämt mig..




Från Rhodos 2009..


Malin

En härlig snöig torsdag

Jag har verkligen tappat det här med bloggen.. men ska försöka bättra mig. Det blir så pga av qatt man ofta använder T dator och pga jobbet. Jag jobbar kanske 3 dgr i sträck och då blir det ju inget bloggande och sen glömmer jag bort det på de lediga dagarna..

Nu är jag iaf ledig tills lördag.. så en hel dag till.. Gott! Har varit ledig sen tisdag, sedan dess har jag inte gjort mkt.. Har iaf börjar med att fixa iordning med mina skolpapper..Har tänkt att få alla anteckningar som står i mina anteckningsblock till datorn och sen skriva ut det. Så att jag till sist har allt i pärmar och slipper anteckningsblocken som man aldrig hittar i. Dessutom blir det ju en liten repetition, och det skadar ju aldrig.

Sen sist har jag lyckats få parkeringsböter och så har M&P bil som jag lånar gått sönder så vi fick köra med den i max 40 km/h till länghem, det tog sin tid haha!

T gjorde mål på innebandyn igår med och de vann så nu är de lite närmare kvalet..(stolt flickvän).

jaha,, nu ska jag göra ngt annat..


Malin


life

Livet är som en stor berg och dalbana, man kan inte ta sig till toppen och man inte har haft dalarna.
Men dalen känns lite för lång ibland...




Malin,

RSS 2.0