Sen senast

Idag var jag på crossfit för första gången i mitt liv.. gud vad jobbigt!! Haha, efteråt så mådde jag illa så det kändes som att jag skulle spy.. Men riktigt kul..  ´Det var upplagt på 6 saker som man skulle upprepa 8 ggr i 6 varv. Först skulle man ro i 250 m, sen direkt till att göra chins, sen armhävningar med benen på en boll, dips, en kettleballövning, 2 rusher med jogg tillbaka.. Herregud säger jag bara.. men bra träning är det iaf..

Imorgon så blir det ett konditionspass.. får se hur det blir.. antagligen asjobbigt!

Helgen var trevlig.. Jag och Tobias hade bokat en natt på en herrgård,, det låg utanför Växjö,, i lördags åkte vi först hem till mamma och pappa och åt lunch sen checkade vi in vid 3 tiden.. På herrgården hade de ett relaxrum med jacuzzi, ång och torr bastu så där roade vi oss i 2 h.. Hur gott som helst..
Sen fick vi en 4 rätterssupé med olika vin till... Det var riktigt gott speciellt varmrätten som var tonfisk.. Det var dock små portioner men man blev ju mätt ändå..
Frukosten var också underbar.. älska hotellfrukost! I och med att vi drog tillbaks klockan så vaknade jag kl 7 på söndagsmorgon.. Sjukt!
Senare på söndagen åkte vi återigen till mamma och pappa.. vi skulle hämta Ina (min katt), sen fick vi mat igen samt att vi var och kollade på ett hus som är till salu.. Sen var det kalas för Tobbes bror..

Så helgen var riktigt bra tycker jag.. Nu är det ny vecka och nya tag.. Jobbar ons-tors-fre  och helgen är fullbokad så denna veckan kommer nog gå riktigt fort...


Så klockren :)


I form

Nu har jag börjat ta tag i mig själv :) det har ju gått alldeles för lång tid utan träning för min del.. När nu beachen väntar i februari så måste man ju se någorlunda ut :)

Så har tränat 3 dgr än så länge i veckan, blir en dag till... Det har blivit löpning än så länge och lite på min trx här hemma.. Men måste börja springa lite längre också om det ska göra ngt med figuren..
Men har man inte ngn kondition så måste man ju börja någonstans... Eller hur?

Så lagom till beach 2012 så ska jag ha en snygg kropp och helst gått ner 10-15 kg.. Tobbe och jag har kommit överens om att jag ska gå ner 7 kg till februari, dagen innan vi åker på semester, om jag lyckas betalar han halva min flygbiljett.. Så nu har jag en riktigt morot... Tror jag får det lättare att komma igång då.. när man har ngt att tävla om.

Har varit en skön torsdag med träning, städning, sittande framför datorn, och sett en "film kanske snarare dokumentär" = ett anständigt liv ur modstriologin.. Intressanta men hemska filmer.. Handlar om främst 2 personers liv från typ 60 talet och framåt.. Den första filmen är när de är tonåringar och knarkar sen får man följa deras liv.. i filmen jag såg ikväll så är de runt 30 år och en av de har dött av en överdos..
Får se hur den tredje sista filmen är imorgon..

Idag bokade jag en hotellvistelse för Tobbe och mig på Öjaby Herrgård i Växjö nästa helg... ... Vi ska äta en fyrarätterssupé, de har bubbelpool och bastu.. Ska bli mysigt att ha T för sig själv i 2 dgr,, utan dator, tv och massa sms och sånt.. :)

Hej hopp

Malin

RSS 2.0