Beslutsångest

Mitt andranamn är beslutsångest. Det är ett andranamn jag verkligen ogillar. Värst är det ju när det gäller större beslut, som kan ge lite större följder.

Nu har det kommit upp ett sommarvik på SÄS.. antagligen från juni-aug.. Då är ju frågan om jag ska söka det för om jag söker det måste jag ju säga till på mitt nuvarande jobb. Vilket då leder till att min anställning troligtvis slutar i juni, och det oavsett om jag får sommarviket eller inte. Så i värsta fall står jag utan jobb i sommar..

Mina tankar går väl att istället jobba kvar på mitt nuvarande jobb, som inte är sjukgymnastiskt, i sommar fram tills aug. För då har jag sammanlagt 7 mån på mig att spara lite pengar och komma lite på rätt köl. Sen får jag börja söka ordentligt då, och står jag utan jobb så har jag åtminstonde lite pengar att leva på vilket jag inte kommer ha om jag står utan jobb i juni.

Men då är ju nästa problem.. då är det ju ännu fler månader som går innan jag får ett sjgjobb.. vill ngn anställa mig då? Jag får ju verkligen se till att hålla liv i kunskaperna.

Kanske ska läsa fortsättningskurs på kinesiotape eller ngt så det ser att jag ändå gjort ngt!

Vad tror ni?

Åh, gud.. beslut beslut beslut!!!


Malin, ta ngt beslut ngn gång!

Onsdag

tittar just nu på "Hem till gården".. det är en serie jag brukar titta på när jag är ledig..
Haha, egentligen inte min typ av serie men den är faktiskt bra..



Idag är det dags att städa lite här hemma också.. börjar se ut som fan =).. Sen måste jag börja rensa bland mina saker, vi får ju knappt plats här hemma, Det är nog rätt mkt saker jag kan göra mig av med!

Måste skriva på mitt cv idag med..


Malin

Euskefeurat

Är riktigt bra.. De hade sin storhetstid på typ 80-90talet tror jag.. Riktigt roliga..
Här är ett smakprov; http://www.youtube.com/watch?v=peY68tKiWgM..

jag vet ju ännu inte hur man gör på riktigt så ni får bara länken!


Malin,

jobb jobb jobb

Har jobbat i helgen..så den gick fort förbi.. Blev sammanlagt 4 pass i veckan så alltså 52 h, fast det kändes inte tack vare att det var uppdelat i 2 och 2...

Igår när jag kom hem hade Tobias sett ett ledigt sjgjobb i Borås.. Jag kollade upp det idag och det hade ju kommit in massa jobb mot när jag kollade senast,för lite mer än en vecka sedan.

Ett kommunjobb i Borås som började första april, 2 tjänster i U-hamn som också börjar första april och sen hade sommarvikarietjänsterna på SÄS kommit ut..

Åh, vid sånna tillfällen hatar jag att jag är som jag är.. De 3 som börjar första april är ju lite för snart. Det är ju om ca 1 mån och på den tiden hinner ju inte hon jag arbetar för nu hitta en ny assistent till.. Så dumt! Men om jag då söker sommarvik så finns ju tiden, men då är det ju bara från någongång i juni till någongång i aug. Då får jag antagligen ingen ledig tid i sommar (tråkigt), men helgerna är väl antagligen lediga.. Och vad gör jag då i höst? Då blir jag ju arbetslös om inte ngt mer jobb kommer ut?

Åh, varför kan inget vara lätt...

Jaja, man har ju iaf gott om tid nu när man jobbar och inte pluggar, när man är ledig så är man ledig,, ingen stress här inte.. Skönt!


Malin,

oj det var länge sedan

oj det var länge sedan jag gjorde ett inlägg här! Men det har hänt så mkt så har inte haft tid!

Jag har ju flyttpackat och städat i Lund, börjat jobba, flyttat in i en lägenhet i Borås, packat upp, jobbat däremellan, blivit sjuk, hållt på att köra av vägen med m&p bil, testat på bågskytte, börjat med luftpistol, ätit min första semla för i år.. ja..

Det är sjukt, sen förra gången jag skrev här så har jag blivit sambo.. Det känns bra men vi har inte riktigt kännt på det än då T varit i sälen förra veckan och denna veckan har han jour så då bor han inte här..

Vi har väl fått ordning på det mesta, har bott här nu i 10 dgr, har ngn låda kvar och lite sånt..

Nu vill jag bara att denna veckan ska vara över så att jag och T kan träffas lite mer, vi har nog inte träffats ordentligt  bara vi två sedan i julas, det har varit ngn dag hit och dit och massa flytt, firanden och sånt..


Malin, måste ta tag i sitt liv snart.


RSS 2.0