Sjuk

Jag har varit hemma från jobbet idag, är sjuk.. så går det när man är på julfest med jobbet. När jag ringde och sjukanmälde mig så fick jag veta att flera var sjuka. Hahah.
 
Fast jag känner mig hyfsat bra nu,, det är när jag börjar anstränga mig, då får jag feber.. sen är det ju klart den gamla vanliga hostan :) så jag har inte gjort ngt vettigt sen i söndags..
eller jo idag typ,, har slagit in julklappar men även köpt några.. Så nu har jag bara två kvar, en vet jag men den andra är det lite svårare med!

Men imorgon måste jag ut lite och försöka skaffa de sista julklapparna, så är jag klar med de sen. För nästa vecka jobbar jag mån-ons..(9-22) sen på tors, fre ska jag hjälpa mamma och pappa få i ordning köket inför jul och förbereda lite julmat och julgodis.

Jag måste bli frisk nu så jag kan träna så jag kan vinna min och Tobias tävling..

Puss och kram


Julbord

Igår var det dags för julbord på jobbet. De har ju bytt lokaler till mkt större.. De var även perfekta för fest märkte vi igår :)
Vi var väl en 70 personer som åt av bordet.. och under maten så var det underhållning av de gäster som ville.
Så det var sång och gitarrspel  -skitbra (det var min chef och högsta chefen som bjöd på detta- till en börjar var det väldigt uppstyrt från deras sida men ju mer kvällen led desto mer obegripligt blev det som de spelade, haha).

Två andra gjorde också ett uppträdande som Verner och Verner, de var riktigt bra. Såå kul.. Men det bästa var ändå när hon som var ena Verner satte på LMFAO´s Sexy and I know it.. Och började strippa. Hon tog av sig kockkläderna och under hade hon en rosa tajt onepiece med en grön mankini över.. Sen fulade hon sig till låten så som de gör i videon, fast på hennes sätt.. Jag skrattade så mkt så jag fick knappt luft.. Så fult, men så bra!!

Sen efter maten och kaffet och paketöppnandet m.m. så förflyttade vi oss till rummet/lokalen brevid där det blev dans och fri bar (det var det ju i och för sig redan sedan kl 18).. En riktigt lyckad kväll med andra ord!

Idag vaknade jag med ont i halsen och kroppen,...så en förkylning är väl på G.. Otroligt tråkigt!

Nu idag blir det till att städa här hemma, sen laga en julskinka, kanske åka på en utförsäljning, sen hem till föräldrarna med Ina..för imorgon blir det nog stugan med mamma..

Hej hopp!!

Snö

Det är så härligt att det kommit snö.. Det blir ljust och det är mysigt =) Nu snart känns det att julen är här.. Längtar!
Idag har det varit full rulle. Hade först ett personalmöte där vi satte schema. Sen kom jag hem och lagade mat, så kom pappa,  vi åt. Sen blev det dags för skytteträning, och sen iväg till gymmet för lite kettlebell. Sen har jag tvättat två tvättar, diskat och fixat mat för jobbet på onsdag och torsdag.

Nu känner jag verkligen att jag måste se till att skaffa mig ett sjukgymnastjobb,, rätt skönt att känna så för innan har det känts att det kan kvitta.

Nu är det två jobbdagar (hoppas de går fort), sen på fredag är det julbord med jobbet.. Hoppas det blir kul!

Ska försöka fixa lite julklappar i veckan med samt leta resa till i februari.. Skön vecka med andra ord!

Nu har det börjat snöa igen.. jippie!

Puss och Kram

RSS 2.0