Fredag

Idag kommer min pojkvän ner hit, han är framme om ungefär 1h, så ska snart möta han på centralen. Härligt!
Blir en kul helg!

Gymmade imorses, gick bra och det var kul! Var ju hur länge som helst jag gymmade, men det är ju ändring på det nu =).. Sprang i 10 min som uppvärmning, fast jag ökade och ökade på farten så blev jag knappt anfådd. Det tyckte jag var lite konstigt med tanke på min obefintliga kondition.. Den kanske hämtat sig till gamla nivåer snabbare än anat.. Hehe.
Sen belv det en ganska lugn genomkörare av hela kroppen eftersom det var första gången, så jag inte skadar mig. Men snart måste vikterna bli tyngre så att man kan tona kroppen lite.
Ska ju forma till rumpan och benen, främst, lite (eller ganska mkt) så då krävs det tunga vikter om det ska hända ngt positivt där =)..

Trevlig helg!


Malin, lyssnar på Sonne av Rammstein.. sjukt bra!!!

Gott träningspass

Har precis kommit hem från ett träninspass, det blev medel m hantlar. Skitkul. Det var en bra och rolig ledare, hon hade sån sjuk energi så det kändes som att man skulle orka hur länge som helst. Sånt gillas!

Blir ett gympass tidigt imorgon sen är det färdigtränat för denna veckan då min kille kommer ner imorgon och stannar över helgen, LYCKA! Ska bli så härligt!

Gjorde även världesn kap idag. Jag var nämligen och hämtade ett paket från H&M på posten innan. Äntligen kom jeansen som jag hade beställt för typ 1-2 månader sen. De passade perfekt, vilken lycka. Hade ju vart tråkigt om de inte passade och så har man väntat så länge.

Dubbel lycka är det ju också för de kostade bara 99 kr styck. Så tre par jeans som satt riktigt bra för under 300 kr.. Kan ju inte blir bättre.


Malin, lycklig, kär och lite stressad





Bekräftelse

Tittade lite på ett program på tv, där sa de en väldigt bra sak..
Att bekräftelse i ett förhållande är väldigt viktigt. Får du ingen bekräftelse så RUN.
Jag håller nog med dom fullständigt, för genom bekräftelse visar man att man ser varandra och uppskattar
det den andra gör..
Det räcker ju med att man märker och påpekar att den andra tagit hand om disken.. Svårare
är det ju inte men det gör mycket.


Idag har det varit en mäklare här hemma för att värdera lägenheten. Vi har ju renoverat badrummet så vi ville se hur de värderar den nu, vi ska ju kanske sälja den snart, om jag flyttar här ifrån.
Sen efter det kom hantverkaren igen och fixade det sista i badrummet, dörrkarmarna och lite fog och sånt. Så nu ska det vara helt klart. Skönt!



Malin, måste börja plugga någon gång

Har längtat lite till solen idag..

Idag har det regnat hela dagen, så har längtat tillbaka till semestern i Alcudia för några veckor sedan.
Då var det hotellfrukost (love it!), strandhäng, drinkar, kul sällskap, lugn, sol och bad som gällde.




Tränade innan förresten,  blev ett corepass. Det var första gången för det passet eftersom jag bytt gym från Gerdahallen till Friskis.
Ja vad ska jag säga om passet, det var ganska lugnt och inte direkt konditionskrävande. Men fokus är ju faktiskt att ha en stabil bål, och kvalité före kvantitet.
Men det blir nog inte det passet igen, kanske, jag lägger ju hellre fokus på kondition på passen. För styrka får jag ju på gymmet.
Jag måste ju bli av med fettet jag samlat på mig under året jag knappt tränat..
Här är det en snygg, vältränad, smal Malin som ska möta vintern och icke att förglömma nästa sommar!!!!
Åt en sallad sen, nu ska jag bara motstå godissuget. Ja jag tror jag är beroende,, och jo man KAN vara beroende.


Malin, har en gnagande undran i mig

Fönsterputsning och Utelåst

Skulle putsa balkongfönstren innan, eftersom man knappt såg ut från de. Jäkla höstsol som visar allt ;).
När det var dags för balkongdörren så verkade det som att min tur var slut idag.
Man kan ju öppna dörren i två delar, så att man kan putsa på insidan också, jag gjorde detta. Helt plötsligt kommer en vind och stänger innerdörren. Jaha tänker jag, och försöker få upp dörren. Men det var ju inte enkelt.
Paniken kommer. Fan, jag har blivit utelåst. Vad gör jag, här kan jag ju inte sitta. 
Jag var utan jacka, bor själv och på andra våning. Dessutom låg min mobil på fönsterbrädan innanför, på så där lagom omöjligt avstånd. Försöker att bända upp innerdörren mha av ytterdörren, går inte. Försöker stänga ytterdörren och hoppas på att innedörren ska haka fast och hänga med men näe det gjorde den inte.
Försöker bända upp dörren med fingrarna, men näe.
Panik! Tänker att jag får väl sitta här tills någon går förbi som jag kan ropa på, men fan vad pinsamt. Tanken att krossa fönstret går genom huvudet samt att försöka klättra ner eller hoppa från balkongen.

Sen blir jag galen och rycker och bänder där jag får tag på ngt på dörren. Tillslut får jag upp den.
Puh, det var dagens träning för hjärtat. Haha..

Har även varit i skolan på förmiddagen, vi (min grupp) gick igenom vår opponering vi ska ha nästa vecka. Sen kom jag hem och putsa fönster då, olja in utemöblerna och gick upp med de plus lite annat till vinden och sen olja jag även i soffbordet. Så jag har fått gjort lite idag iaf, ska bara hinna med att plugga lite också så är jag nöjd. Vårdcentralspraktiken närmar ju sig...

Snart dags för träning, step +styrka blir det idag. Hoppas jag hänger med någorlunda med koordinationen annars kan det bli pinsamt..


Malin, tänker för mycket på framtiden

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0