en ledig torsdag..

Idag har inte hänt så mycket.. Har städat, tvättat, handlat och lagat mat.. så nu ska jag väl slippa allt det i helgen iaf och bara kunna vara ledig.. Har förberett så att Ina ska kunna komma nu med.. köpt kattsand och tagit fram alla hennes saker samt köpt en ny leksak..
Tänkte att hon skulle kimma hit på lördag.. då är det redan tok för länge hon har bott hos föräldrarna.. ca 6 månader.. men nu är det tråkväder så då kan hon lika väl sitta inne här i lägenheten som att sitta inne i huset..

Jag börjar känna att jag måste göra ngt, förändra något i mitt liv.. jag vet inte vad.. undra när jag vet det!
Jag vet ju att jag måste hitta ett sjukgymnast jobb, men nu börjar jag ju känna att jag inte kan ngt längre och hur skulle jag då klara mig med ett sånt jobb?
Funderar på om jag ska läsa vidare? men isåfall vad.. det är inte mkt som är distans och om jag känner T rätt så hänger nog inte han med mig till ngt nytt ställe..

Bo i Borås och i denna lägenheten.. ja..jag tror ju egentligen inte att det är lägenhetens fel att jag känner mig så här rastlös har en känsla av att ngt måste ändras...
Borås är en bra stad men kanske inte lika roligt när man inte har några vänner här.. det är väl en stor del i det jag känner nu..
Men jag är ju rent ut sagt jävligt dålig att höra av mig till de jag har som bor hyfsat nära..

Ja nu blev ju detta ett tråkigt inlägg men var tvungen att skriva av mig.. så får jag hoppas jag får ngn ordning på det jag vill i livet snart....


Malin...vilsen för tillfället


RSS 2.0